ABBA Voyage – avatarerna tar London med storm

ABBA Voyage har blivit en succé i London. Besökare flockas till den specialbyggda arenan och konserten drog in över fyra miljarder svenska kronor under sitt första år, 2023. Så här gör du för att boka biljett på bästa sätt.

ABBA Voyage - boka biljett till konserten med avatarerna i London

Om du inte redan har koll, kommer här kortversionen av vad ABBA Voyage är: Fyra digitala versioner – avatarer som skämtsamt kallats ”abbatarer” – av Björn, Benny, Agnetha och Frida framför gruppens största hits i en spektakulär show. De gör det med ett liveband, i en specialbyggd arena.

Föreställningen är 90 minuter lång och du kommer att ha svårt att sitta still, om du bara är det minsta förtjust i ABBA:s musik. Räkna med dans, puls och riktigt skön stämning.

Boka biljetter till ABBA Voyage

Biljetter kan köpas via den officiella webbplatsen. Räkna med att priset startar från cirka 100 pund, även om både aningen billigare och mycket dyrare platser kan finnas.

När du bokar väljer du antingen Dance Floor, som är billigast och passar dig som vill stå (och dansa), eller sittplats. Ett tredje alternativ är att boka dansbås som är placerade nära scenen och kräver de dyraste biljetterna.

ABBA Voyage – biljett med bussresa

Ett alternativ som vi gärna tipsar om är att boka konsertbiljett där bussresan ingår. Då slipper du fundera på hur du tar dig till arenan, som ligger aningen krångligt till ute vid Queen Elizabeth Olympic Park. Promenaden från den närmaste tunnelbanestationen Stratford tar cirka 25 minuter.

Med biljetten där bussresa ingår, åker du tur och retur från Victoria Station i en elektrisk specialbuss som med film och musik sätter rätt ABBA-stämning redan på vägen till konserten.

Även i det här fallet väljer du om du vill ha biljett till dansgolvet eller en sittplats. I biljetten ingår också att du får hoppa över kön vid ABBA Voyage och gå direkt in i arenan.

Vi har testat alternativet med buss och gillar det. Prismässigt är biljetten, på de datum vi kollat, knapp 20 pund dyrare än om du bokar bara konsertbiljetten direkt hos arrangören. Så för ungefär 250 svenska kronor får du alltså både bussresa tur/retur plus fördelen med att få hoppa över kön.

Läs mer och boka biljetten här eller välj datum i kalendern för att gå vidare:

Powered by GetYourGuide

Bra att veta om konserten

  • ABBA Voyage är populärt, så det är klokt att boka biljetter i god tid.
  • Konserten är 90 minuter lång och har ingen paus. Bussresan mellan Victoria Station och arenan tar cirka 40 minuter, beroende på trafikläget.
  • Barn och ungdomar under 16 år måste ha en vuxen person med sig.
  • Att boka ståplatsbiljett på dansgolvet rekommenderas inte för barn under 12 år.
  • Mat och dryck – och ABBA Voyage merchandise – finns att köpa i arenan.
  • Stora väskor får inte tas med. Ett kapprum finns, men med begränsat utrymme. Så ta bara med dig det viktigaste.
  • Att fotografera eller filma under konserten är förbjudet.

Förhandstitt på ABBA Voyage

Mycket är hemligt kring konserten, arrangören vill att upplevelsen ska vara en överraskning. Därav det ovan nämnda förbudet att fota och filma. Men en liten officiell förhandsvisning i filmform finns. Titta om du vill. Låt bli om du hellre lever i ovisshet tills du står där framför scenen.