Cykla i London – upplev staden med två hjul och en guide

Att cykla i London kan vara ett av de bästa sätten att uppleva staden på. Vi tipsar gärna om de guidade turerna med trevliga Notting Hill Bike Tours – som faktiskt drivs av svenskar.

Cykla i London med Notting Hill Bike Tours

London är lite för stort för att upptäckas bara till fots. Och i tunnelbanan ser man inte mycket av staden. Så hoppa på en cykel och rulla fram istället.

Du kan givetvis hyra en cykel och cykla i London på egen hand, men vi kan verkligen rekommendera att göra det tillsammans med en guide. Du får ut betydligt mer av upplevelsen på det sättet.

Dessutom är det inte speciellt dyrt. Cykelturen kostar cirka 350 kronor och gå ingår guidning, cykel och cykelhjälm.

Cykla i London med Notting Hill Bike Tours

Notting Hill Bike Tours erbjuder en fyra timmar lång cykelsightseeing som tar dig till många av Londons sevärdheter och till de mest kända landmärkena i staden.

Några exempel är Kensington gardens, Royal Albert Hall, Hyde Park, Buckingham Palace, Trafalgar square, Westminster abbey, Houses of parliament, Big Ben, Tower of London och St Pauls Cathedral.

För guidandet står Ola och Lena från Sverige, som grundade Notting Hill Bike Tours 2016.

Dom har på kort tid lyckats bygga upp ett företag med många nöjda kunder och genomgående högsta betyg bland recensenterna på Tripadvisor och i Google.

Turerna går två gånger om dagen, klockan 09.30 och klockan 14.00. Grupperna är små, aldrig mer än tio personer, så att boka i förväg rekommenderas verkligen.

» Läs mer och boka på den här sidan

Share This