SEA LIFE London Aquarium – gå under ytan mitt i stan

Hajar, fiskar, maneter, pingviner och bläckfiskar. SEA LIFE London Aquarium har det mesta du väntar dig när det gäller livet under och vid vatten. Ett tips är att kombinera upplevelsen med London Eye intill. [Uppdaterad 2023-08-11]

Sea Life London Aquarium

London har haft ett marint zoo mitt i staden sedan 1997, men efter en större ombyggnad 2009 började besökarna att hitta dit på allvar.

London Aquarium är en rejäl och häftig upplevelse för alla som gillar vatten och marina djur – räkna med att det tar minst en och en halv timme att se allt som finns.

Akvariet är indelat i tre zoner: Coral Kingdom, Ocean Invaders och Rainforest Adventure. Ett av de mest spännande inslagen är Ocean Tunnel, en glastunnel där fiskar och sköldpaddor susar förbi både bredvid och ovanför besökarna.

Boka biljett SEA LIFE London Aquarium

En vanlig entrébiljett bokar du enkelt på den här sidan. Du får bekräftelse direkt och får en elektronisk biljett som du visar upp i mobilen. Biljetten är fullt avbokningsbar fram till 24 timmar innan ankomst.

Ett smart drag om du ska uppleva fler attraktioner och vill spara lite pengar, är att boka en kombinationsbiljett. Du kan till exempel kombinera London Aquarium & London Eye eller London Aquarium, London Eye & Madame Tussauds.

Biljett – kolla tillgänglighet direkt

Oavsett om du planerar i god tid eller om du är på plats i London och vill ha biljett samma dag, eller kommande dagar, går den snabbt och enkelt att kolla tillgängligheten via bokningskalendern:

Hitta dit

Akvariet ligger verkligen mitt i London, i County Hall-byggnaden i Southbank med London Eye som närmaste granne och Big Ben tvärs över Themsen.

Lättaste sättet att ta sig dit är med tunnelbana eller tåg till Waterloo Station eller Charing Cross och sedan promenera sista biten.

Öppettider för SEA LIFE London Aquarium

London Aquarium är öppet alla dagar, vardag som helgdag, men öppettiderna kan variera lite över året. Mellan 11.00 och 16.00 är det i princip alltid öppet, men ibland också längre än så.